Pomazánka z červené řepy a jogurtu

Vyzkoušejte pomazánku z červené řepy, kterou můžete namazat
na jakýkoli druh pečiva. Červená řepa obsahuje v hojném množství betanin, který brání rozvoji kornatění tepen a podporuje činnost jater.
Pomáhá čistit tělo a podporuje činnost mozku. Dodává pružnost a lesk pleti, vlasům a nehtům. Neutralizuje a zároveň odstraňuje jedovaté látky.

Náročnost: snadné
Doba přípravy:  do 15 minut
Počet porcí: 4

Červenou řepu oloupeme a očistíme. Předehřejeme si  troubu na 250 °C a vložíme oloupanou řepu a po upečení nastrouháme nahrubo . Připravíme si jogurt a smícháme ho s nasekanou mátou, octem a zakápneme olejem. Dotáhněte chuť kapkou octa a osolte, opepřete .Necháme to 3 hodiny chladit .

Jaké budeme potřebovat ingredience:

Dva kusy středně velké řepy, sůl a pepř. Tři sta gramů bílého řeckého jogurtu a lžíce červeného vinného octa.Trošku oleje a domácí čerství pečivo k podávání. 

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 4000 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Také by se vám mohlo líbit